Újhang

Jézus újabb tanításai

 

2010. március 5. péntek Imaóra, Szob

 

Drága szeretett Gyermekeim!

 

 

Nagyon nagy szeretettel köszöntlek benneteket. Köszönöm hogy ezen az első pénteken eljöttetek az imaórára. Nagyon kérlek benneteket, hogy ajánljátok föl Égi Édesanyátok szándékára, a sikeres elmeneteletekért és hálából azért a sok munkáért amit ti végeztek. Mindenkinek megvan a feladata és úgy gondolom, hogy mindenki végzi azt, amit kell.

 

Először is szeretettel megköszönöm a többi bolygóról ittlévő testvéreiteknek, hogy részt vettek az imaóránkon. Ők most már nagyon szeretnek veletek imádkozni és amikor csak tudnak jönnek.

 

Elhozom az Oltáriszentséget,

Érezzétek szeretetem kegyelmi ajándékát, amelyet Szent Fiam által bocsájtok rátok.

 

* * *

 

Drága szeretett Gyermekeim! Elviszem az Oltáriszentséget,

megáldalak benneteket, vessetek keresztet!

 

Drága szeretett Gyermekeim!

 

Először is megköszönöm azoknak a testvéreknek akik itt voltak veletek imádkozni, – mert őnekik el kell menni – hogy ilyen szeretettel jönnek imádkozni. Nagyon fontos az ő imájuk is. Minél több ima száll föl az Univerzumba, annál nagyobb erő lesz a Földön. Ezért amikor tudnak, mindig itt lesznek.

 

Titeket is szeretettel megkérlek, hogy imádkozzatok, mert nagyon fontos az imátok. Különösen most, amikor a sötét erő annyira dolgozik. Figyeljetek oda mindenre. Látjátok hogy milyen balesetek történnek!? Nem véletlen, mert ezek olyan szellemi lények, akik tönkre próbálnak tenni benneteket. Most is van olyan személy aki szeretne közétek jönni, de megmondtam, hogy szó sem lehet róla. Mert ő nem azért jönne, hogy szeretetet adjon, hanem azért, hogy széttúrja a közösséget. Ezt nem engedem meg! Szeressetek mindenkit, de azon leszek, hogy olyan gyermekem ne jöjjön közétek aki nem ide való. Nincs értelme hogy olyan gyermekem jöjjön, aki elviszi a fényeteket. Ide csak olyanok jöhetnek, akik fényt hoznak és azt terjesztik az Univerzumban és mindenhol.

Most elküldtem nektek egy FÉNYT, amitől mindenki meg volt ijedve, hogy mi az. Azért lett ideküldve hozzátok, hogy erőt hozzon és így jobban vissza tudja szorítani a sötét erőt. Nagyon nagy energia jött le hozzátok és különösen Magyarországra. Igen, egy része szétrobbant itt, de azért továbbhaladt, mert máshol is kell az Univerzumnak a fény. Ez csak az első ilyen jelenség volt. Még több ilyen lesz amíg itt vagytok, mert ez nagyon nagy erőt és  energiát hoz le, ami az átalakuláshoz, a fejlődéshez kell. Semmi sincs véletlen.

 

Hiába kutatják a tudósok. Ugye nem tudták megmondani hogy fog jönni. Nem tudták megmondani, mert nem is tudhatták. Bármelyik pillanatban, bármikor jöhet ilyen hozzátok, ameddig azt látom, hogy szükségetek van rá, el fogom küldeni. Szüksége van rá az emberiségnek és ez egyben FIGYELMEZTETŐ JEL is.

 

A NAGY FIGYELMEZTETÉS előtt lesznek ilyen kisebb figyelmeztetések, hogy fölébredjenek a gyermekeim. Föl kellene már ébredni végre, még mielőtt a nagyobb katasztrófa bekövetkezik!!! Nézzetek körül a világban! Mária gyermekemnek is azt üzenték, hogy nézzetek körül, hogy mi van a világban. És tudjátok meg, hogy közel van az, amikor el kell hagynotok a Földet!!! Megtörténik a szétválasztás, ennek meg kell történnie.

 

Most pedig szeretném megköszönni a Pintérné Mária gyermekemnek, hogy ilyen szeretettel elfogadta, hogy elszólítottam a fiát. Elszólítottam őt, mert így láttam jónak. Ez mindannyiótoknak tanulság. Tanulság, mégpedig azért, mert megmondtam, hogy a családtagjaitokat megmentem. Kit így, kit úgy, de meg fogom menteni. Mária gyermekemnek a fia nem fogadta el az átalakulást, holott volt itt vízért is és mégsem figyelt föl rá. És most hallgassátok meg őt.

 

Drága szeretett testvérkéim! Nagyon nagy szeretettel megköszönöm először is a drága jó Mennyei Atyának, hogy szólhatok hozzátok. Megköszönöm azt, hogy ilyen Édesanyám van nekem. Ilyen Édesanyám van, aki gondoskodott rólam, aki fölnevelt. Megköszönöm a szeretetét és azt, hogy sokat imádkozott értem és a testvéremért a Róbertért, hogy ő is megváltozzon. Innen üzenem neki, hogy jobban tenné ha ő is megteremtené a testét és nem mással foglalkozna. Nagyon megköszöntem a Mennyei Atyának azt, hogy Édesanyám eljutott ide a Hang közösségbe, mert ahogy ide eljöhetett az nekem nagyon jót tett. Én mehettem volna a sötét bolygóra, ezt állítom nektek, ha az Édesanyám nem tagja a Hang közösségnek. Ez egy hatalmas nagy kegyelmi ajándék részemre. Gondoljátok el, hogy mit szenvedhettem volna! De nagyon jó a mi drága jó Mennyei Atyánk, mert amit mondott, azt be is tartja. De azért jobb szeretném, ha mindenki előbb megteremtené a testét, mert az az igazi kegyelem, amikor mindenki elfogadja az átalakulását.

 

Külön megköszönöm Emíliának először is a tolmácsolását, másodszor pedig azt, hogy ezt a nagy munkát elvállalta. Nem tudjátok, de én most már tudom, hogy micsoda nagy munkát végez napról napra és milyen hűségesen csinálja.

 

Készüljetek az új Földre, mert nagyon szép, én már láttam. Nagyon szeretlek benneteket. Köszönöm hogy meghallgattatok. Isten áldása vezesse utatokat. Amivel tudlak támogatlak benneteket, főként imával. Köszönöm szépen.

 

 

Drága szeretett Gyermekeim!

 

Látjátok ez az amit mondtam, hogy megmentem a családotokat és ez így is van. De szeretném ha a családtagok minél hamarabb fölébrednének, mert az lenne a legjobb. De hát amíg szabad akaratuk van, ők úgy döntenek, ahogy akarnak.

 

Nagyon sok szenvedés jön le a Földre, ezt tudnotok kell. De ti, akik elindultatok a fejlődés útján, ti nem fogtok szenvedni.

 

Nagyon megköszönöm mindenkinek, bárki bármivel hozzájárult a kis közösséghez. Nagyon szeressétek egymást. Legyetek óvatosak, figyeljetek oda mindenre.

 

Margit gyermekemet megkérem, hogy látogassa meg a Julianna testvért és vigyen neki áldott vizet és borogassa amit megütött. Majd a professzor testvéreteket is oda fogom küldeni.

 

Köszönöm szereteteteket, köszönöm hogy meghallgattatok.

 

 

VEGYÉTEK  ATYAI  ÁLDÁSOM!

VESSETEK  KERESZTET!

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 13
Heti: 98
Havi: 516
Össz.: 168 618

Látogatottság növelés
Oldal: 2010 - március
Újhang - © 2008 - 2024 - ujhang.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »