Újhang

Jézus újabb tanításai

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÉGI  ÜZENETEK,

 

TANÚSÁGTÉTELEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010. február 5 – 2010. február 26-ig.

 

 

 


Nagyfalui üzenet, 2010. február

"...Jelenleg az előfigyelmeztetés kegyelmi idejében vagytok. Ebben az utolsó időben, kegyelmeink által felszínre hozzuk belőletek mindazt a jót és rosszat, ami a lelketekben van..."

 

2010 – A SZENTEK MEGISMERÉSÉNEK ÉS KÖVETÉSÉNEK AZ ÉVE – FEBRUÁR

 

”Isten Akarata az, hogy szentek legyetek!” (1 Tessz.4,2)

65. havi imatalálkozó Nagyfaluban, a Szentháromság hegyén

 

A Szentírásból elmélkedjük át a vasárnapi és ünnepnapi Evangéliumokat! (Lk.2,22-40; Lk.5,1-11; Lk.6, 17-26; Lk.4,1-13; Lk.9,28-36) 

 

Havi mottó: „Tartsatok bűnbánatot és higgyetek az Evangéliumban!

 

Havi imaszándék: azért fohászkodunk, hogy mindannyian eljussunk az őszinte bűnbánó lelkületre!

 

Konkrét feladatunk: Olvassuk és terjesszük B. Madarász Éva: ’Örömöm titka’ c. könyvének első kötetét!!!

 

Tanítás a Szentlélek Istentől 2010 februárjában

 

„Szeretteim! A közeljövőben számíthattok a ’Nagy Figyelmeztetésre’! Akkor Isten-i Jelenlétünkben fogtok elszámolni az eddigi életetekről, a jóról és a rosszról egyaránt.

 

Jelenleg az előfigyelmeztetés kegyelmi idejében vagytok. Ebben az utolsó időben, kegyelmeink által felszínre hozzuk belőletek mindazt a jót és rosszat, ami a lelketekben van. Ami a felszínre jön, azt ti is és a körülöttetek lévők is észreveszik. Azt akarjuk elérni veletek, ’az előfigyelmeztetés kegyelmi idejében’, hogy a bennetek lévő jóért hálásak legyetek és a bűn miatt bűnbánatot tartsatok.

 

Kik nem változnak meg ebben az utolsó időben? Akik nem őszinték önmagukhoz, akik sok bűnük ellenére is ártatlannak képzelik magukat. Akikben nincs alázatosság, nincs bűntudat és őszinte bűnbánat! Bánat nélkül nincs bocsánat. Hamis bűnbánat azokban van, akik ugyan megvallják a bűneiket, de nem dolgoznak azon, hogy elhagyják azokat. A hamis bűnbánók olyanok, mint a mesebeli róka, aki tyúkot lopott! Igaz, mondogatta: ’szánom-bánom’, de a tyúkot nem engedte el, sőt megette.

Igaz bűnbánat azokban van, akik megvallják a bűneiket és komoly erőfeszítéssel elhagyják azokat, új életet kezdve. Gondoljatok Cortonai Szent Margitra! Nem változnak meg azok az engesztelők, akik folyton csak másokban veszik észre és teszik szóvá a bűnt, önmagukban azonban nem veszik észre. Nem indulnak el a változás útján azok sem, akik a gőgjük miatt nem fogadják el a figyelmeztetést. Egyesek nem engedelmeskednek indításainknak-tiltásainknak, sem a lelki vezetőik tanácsainak. Azok az önelégültek se változnak meg, akik sok-sok bűnük ellenére a lelki élet csúcsán képzelik magukat! Arra kérlek, keresd meg az okát önmagadban, vajon miért nincs pozitív változás az életedben!

 

Előre megmondom nektek, a bűnben maradó emberek a ’Nagy Figyelmeztetéskor’ nagyon fájdalmas tisztuláson fognak átmenni. Lesznek olyanok, akik az égető tisztulásba, önmaguk látásába fognak belehalni.

 

A jelenlegi ’kegyelmi időben’ kik indulnak el a változás útján? Azok az engesztelők, akik megtanulják az őszinteséget, akik alázatosan szembe mernek nézni bűneikkel; akikben bűntudat és őszinte bűnbánat van; akik elfogadják hálásan a külső és belső figyelmeztetéseket; akik megtanulnak Istennek engedelmeskedni; akik elindulnak a szentté válás útján… Ezek az engesztelők, a kisebb tisztulás mellett, nagy boldogságban fogják átélni a ’Nagy Figyelmeztetést’!

 

Jelenleg mi a feladatotok? Tartsatok őszinte bűnbánatot mindazokért a bűneitekért, amelyeket: gondolattal, szóval, cselekedettel és mulasztással elkövettetek. Tartsatok őszinte bűnbánatot: hazugságaitok, önámításaitok, önbecsapásaitok, gőgötök, engedetlenségeitek, szeretetlenségeitek miatt. Kérjétek minden nap a Szentháromságot, hogy erényes élettel ajándékozzon meg titeket.

 

Jelenleg mi teljesedik be Jézus Szavai közül? ’Ketten lesznek egy ágyban, egy házban, a mezőn, a malomban, az utcán… az egyiket felveszik, a másikat otthagyják’, attól függően, hogy volt-e jó változás az életükben, vagy sem. Elérkeztetek a szétválasztáshoz! Bármikor számíthattok az isteni jutalmazásra vagy büntetésre! Készüljetek fel a harcra, a feszültségre, az ellenségeskedésre… a családon és a közösségen belül is. A virrasztásra, azaz az állandó készenlétre hívunk meg benneteket.

 

Befejezésül még elmondom nektek azt is, hogy mi tesz benneteket alkalmassá az utolsó idők kegyelmeinek a befogadására. Vegyétek komolyan: a dicsőítő, hálaadó, bűnbánó, szeretetnyilvánító és kérő imát!

 

 

 

Törekedjetek úgy böjtölni, áldozni, szeretni, szenvedni,… hogy ezeknek a jó megélését meglássák rajtatok. Úgy haladjatok előre a jóban, hogy ’a Nagy Figyelmeztetéskor’ boldogan állhassatok meg Előttünk, a Szentek és az Angyalok előtt!

 

Megáldalak titeket az őszinte bűnbánat lelkületével!”

 

Házi feladat februárra:

 

„GYAKOROLJUK NAPONTA A SZABAD IMÁT, AMELYBEN LEGYEN: DICSŐÍTÉS, HÁLAADÁS, BŰNBÁNAT, SZERETETNYILVÁNÍTÁS ÉS KÉRÉS!

 

Előretekintés 2010 márciusára:

 

Közös imaszándék lesz: azért fohászkodunk, hogy felfedezzük és boldogan megtegyük Isten reánk vonatkozó Akaratát!

 

Konkrét feladatunk lesz: olvasni és terjeszteni fogjuk B. Madarász Éva: ’Örömöm titka’ című könyvének második kötetét!!!

 

(Az üzeneteket Nagyfaluban, Csilik János atya és B. M. Éva asszony közvetítésével kapjuk!)

e-mail: engesztelokozosseg@yahoo.com, inf. 0040-260-670508, 0040-768-712723

 

2010. február 5. péntek Imaóra, Szob

 

Drága szeretett Gyermekeim!

 

Nagyon nagy szeretettel köszöntlek benneteket. Köszönöm szépen, hogy ebben a hidegben is eljöttetek az imaórára. Nagyon szépen megkérlek benneteket, hogy ajánljátok föl ezt az imaórátokat Égi Édesanyátok szándékára és a sikeres elmeneteletekért, ami már a küszöbön van.

 

Elhozom az Oltáriszentséget,

azért, hogy sok fényt és szeretetet kapjatok. Érezzétek szeretetem kegyelmi ajándékát, amit rátok árasztok az imaórátok alatt.

Köszöntsétek szeretettel a Himnuszotokkal!

* * *

Drága szeretett Gyermekeim! Elviszem az Oltáriszentséget,

megáldalak benneteket, vessetek keresztet!

Drága szeretett Gyermekeim!

 

Először is szeretném megköszönöm az imaórátokat, tényleg nagyon szépen imádkoztatok. Voltak akik szundikáltak, de elég jól ment.

 

Köszönöm mindannyiótoknak a türelmét, amiért olyan szeretettel vártok az indulásra. Tudjátok gyermekeim, mindig akad valami akadály. Azért kérek mindenkit, hogy lehetőleg ne nézze a televíziót. Ne nézzétek a televíziót, csak a vígjátékokat, mert a televízióból is nagyon sötét erő árad ki. Nincs szeretet-fény. Megzavarja a ti fényeteket, amikor ti olyan dolgokat néztek. Felejtsétek el! Felejtsétek el, hogy a híradóban mi történik. Nem kell vele foglalkozni. Szeretném hogy ha csak arra figyelnétek, ahol a szeretet működik. A szeretet a legfontosabb.

 

Olvastátok a Szent Fiam tanításában, amit most a kezetekbe adtam, hogy igen, csak a szeretet által lehet átmenni a másik Dimenzióba. Mert ott bizony csak szeretet van és ezt itt kell megtanulnotok.

 

Felejtsétek el azt is, hogy mindig aggódtok. Még mindig sokan aggódnak közöttetek.

 

Nem a ti dolgotok, hogy a családtagokért, sőt sokszor nem is a családtagokért aggódjatok. Az aggódásotokkal elveszítitek a fényt. Mindenki választott magának egy életet és az a dolga mindenkinek, hogy azt teljesítse. Hogy milyen körülmények között fogja teljesíteni, az már nem a ti dolgotok.

 

Ti választottátok ezt az utat, akkor tessék haladni és nem fölvenni a mások problémáját. Ez a problémátok. Gyerekek, testvérek, az nem a ti ügyetek. Ők azt az életet választották és ha ti kiteszitek a lelketeket, akkor se fogtok tudni segíteni, mert ők meg azt vállalták. Ti erőszakkal senkit nem tudtok rávenni arra, hogy ezen az úton haladjon. Nincs is értelme és nem is a feladata. Ha valaki elindul ezen az úton, annak már szeretetben kell lenni. De a szeretethez az is hozzátartozik, hogy végre elengeditek a családtagokat. Ha nem tudjátok elengedni, az nagyon szomorú. Mindenkinek megvan a maga élete. Hagyjátok élni az ő életüket úgy, ahogy ők jónak látják.

 

Mindenki kap valamilyen figyelmeztetést. Majd föl fognak ébredni a gyermekeim, hisz azért van az a sok betegség. Azért van, hogy fölébressze a gyermekeimet. Azért vannak a balesetek. A baleset azoknak akiket nem szólítottam el, akik nem hagyták el a Földet, azoknak csak ébresztő.

ÉBREDJETEK GYERMEKEIM!!!

ITT AZ IDŐ, HOGY ÉBREDNI KELL!!! ITT AZ IDŐK VÉGE!!!

ITT KELL HAGYNOTOK A FÖLDET!!!

De nem azt kell tennetek, hogy másokkal foglalkoztok, mert az benneteket is visszahúz. A szeretet-fényt csak úgy lehet szaporítani, ha mindent szeretettel elfogadtok olyannak, amilyen és mindenkit olyannak fogadtok el, amilyen. Nem tudtok rajta segíteni, csak esetleg magatoknak csináltok rosszat.

 

Ne gondoljátok hogy az segítség, hogyha aggódtok a családtagokért és segíteni próbáltok nekik. Magatoktól megvonni a dolgokat, az nem szeretet gyermekeim. Ez szeretetlenség, mert beleavatkoztok az életükbe. A szeretet az, hogy hagyom őket élni úgy, ahogy ők választották. A szeretet az nagyon fontos és a szeretettel mindent meg lehet oldani. De oda kell figyelnetek. Igenis, ne a mások gondját vegyétek magatokra. Ez a legtöbbeteknek a problémája és az, hogy megbántotok valakit. Ez most szól az Aranka gyermekemnek is. Ha megbánt valakit aki élő, bizony személyesen kell bocsánatot kérni. Az nem elég hogy szellemben bocsánatot kérek. Irénke gyermekem, ezt meg is mondhatod Arankának. Tehát akikkel tudtok találkozni, azoktól bizony személyesen kell bocsánatot kérni. Azoktól kell szellemben bocsánatot kérni, akik már esetleg elmentek. De meg kell találnotok az alkalmat, hogy találkozzatok azokkal akiket megbántottatok, akiktől bocsánatot kell kérni.

 

Figyeljetek oda, hogy mit mondtok. Annyira figyeli az Univerzum, hogy mit csináltok gyermekeim. Nektek fogalmatok sincs, hogy milyen sokan vigyáznak rátok és milyen sokan figyelnek. És ha valami olyat tesztek ami szeretetlenség, bizony elszomorodnak. És Én is elszomorodok a Szent Fiammal együtt.

Mert vagytok ti már olyan szinten, hogy ezt nektek meg kell oldani, el kell fogadnotok. Nektek nem szabad most már mérgelődni. Igen, parancsolni kell az agynak, mert az agy az próbálkozik. De ezt le kell győznötök.

 

Szeressétek egymást gyermekeim, ez a kérésem. Ha bárkivel találkoztok, igenis szeretetet sugározzatok még akkor is, hogyha akármilyen szemmel néznek rátok. Mert a szeretetetek megérintheti őket. Megérintheti az ő szervezetüket, a DNS-ük jelezni fog és be fogja fogadni. Aki olyan természetű az úgyse fogja befogadni, az úgyis elmenekül tőletek.

 

Nagyon sokan vannak köztetek, akik titeket támadni akarnak. Ezért kérlek benneteket, hogy csak szeretetet sugározzatok, mert szeretettel tudjátok visszanyomni a sötét erőket. Annyi van az országotokban, hogy azt megmondani nem lehet. Állíthatom nektek gyermekeim, hogy ebben az országban rengeteg ilyen gyermekem van.

 

Ők nem is fognak megváltozni, mert ők ezt vállalták. Ők így jöttek ide. Azért jöttek ide, hogy a földi embereket tönkretegyék. Ezért kérlek benneteket, hogy a szeretetet sugározzátok.

 

Bárkitől bármit hallotok, az jusson mindig az eszetekbe, hogy nekünk csak a szeretetet szabad sugározni. Nem szabad semmi vitába belemenni. Ezt nektek el kell kerülni, mert bizony vannak olyan családtagjaitok, hozzátartozóitok akik próbálkoznak. Próbálkoznak ellenetek fordulni. De ilyenkor meg kell nekik bocsátani és el kell fogadnotok, hogy ők ilyen szinten vannak. Nem szabad vitába keverednetek. Próbáljátok kikerülni a vitákat, mert a vita az visszahúz benneteket.

 

Szeretném mindannyiótoknak megköszönni bármivel is hozzájárultatok a kis közösség munkájához. Legyen az bármi, nem akarok senkit se kihagyni, mert mindenkinek van valami hozzájárulása. Ezért szeretettel megköszönöm.

Nagyon vigyázzatok magatokra ezen a csúszós úton!

 

MEGÁLDALAK BENNETEKET, VEGYÉTEK ATYAI ÁLDÁSOM!

VESSETEK KERESZTET!

 

Égi Édesanyátok még mindig nem tud jönni, Ő még mindig dolgozik az Emíliával közösen.

 

Drága szeretett testvérkéim, Én a József testvéretek vagyok!

 

Már régen szóltam hozzátok. Szeretném megköszönni, hogy veletek imádkozhattam. Vártam a családomat, hogy valaki eljön a családból, de belátom, hogy ilyen rossz időben nem lehet eljönni.

 

Tudjátok testvérkéim, nagyon hiányoztok. Hiányoztok ti is, a családom is, de majd a türelem meghozza a gyümölcsét higgyétek el. És akkor majd megtudjátok, hogy milyen szeretet van az új Földeteken, ahol szeretettel várnak a testvérkéitek, párjaitok. Hiszen őnekik se mindegy, ők is türelmetlenek és izgulnak, hogy mikor fog bekövetkezni. Nagyon szeretünk benneteket.

 

Köszönjük hogy veletek lehettünk. Isten áldása legyen veletek. Minden jót kívánok. Folytassátok ezt az utat, amin elindultatok, mert ez a legfontosabb. És a szeretet, a fény-hordozás, legyetek erős fény-harcosok, hiszen azok vagytok. Szórjátok a fényeteket akkor vagytok erős harcosok. Köszönöm hogy meghallgattatok. Isten veletek.

 

Drága testvérkéim, a Pió testvér vagyok!



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 33
Heti: 45
Havi: 463
Össz.: 168 565

Látogatottság növelés
Oldal: 2010 - február
Újhang - © 2008 - 2024 - ujhang.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »